Over ons

Wij streven ernaar om rijlessen van de hoogste kwaliteit te bieden. Niet alleen om ervoor te zorgen dat u uw theorie- en rijexamen passeert, maar om veilig in uw auto te rijden voor de rest van uw leven.

Over ons

Wij streven ernaar om rijlessen van de hoogste kwaliteit te bieden. Niet alleen om ervoor te zorgen dat u uw theorie- en rijexamen passeert, maar om veilig in uw auto te rijden voor de rest van uw leven.

Rijlessen bij Rijschool Snel Vooruit

Als u kiest voor uw autorijlessen in Den Haag en omgeving. bij Rijschool Snel Vooruit, dan krijgt u autorijles in de nieuwste auto’s. Bovendien kunt u bij deze autorijschool ook nog een snel slagen! Onze ervaren rijinstructeurs zijn er om u zo snel mogelijk aan een autorijbewijs te helpen. Autorijlessen nemen bij deze rijschool in Den Haag hoef bovendien niet veel geld te kosten!

U krijgt de kneepjes van het vak snel onder de knie en voor u het weet heeft u uw rijbewijs in uw zak! Goedkoop maar alsnog uitstekende kwaliteit Wij kunnen met trots zeggen een goedkope rijschool te zijn die betrouwbaar is en een hoog slagingspercentage heeft.

Hoe haalt u uw autorijbewijs?

Het is natuurlijk altijd makkelijker gezegd dan gedaan. De eerste stap naar uw rijbewijs is door te beginnen met rijlessen te nemen in Den Haag. Na circa 5 rijlessen is het verstandig om alvast uw theorie-examen te leren. Na ongeveer 15 tot 20 rijlessen is het verstandig om de theorie-examen afteleggen en deze zo spoedig mogelijk te behalen.

Na het behalen van je theorie-examen zult u moeten werken om alle vereiste activiteiten voor de praktijkexamen onder de knie te krijgen. Mocht dit alles lukken, en jouw rijinstructeur vindt dat u er klaar voor bent om de praktijkexamen afteleggen. Dan is het aan u om het praktijkexamen voldoende af te leggen.

jessica-furtney-sc7n5Xo-w1o-unsplash

Faalangst rijlessen en examen

Iemand met faalangst vindt het moeilijk om onder druk te presteren. Ze kunnen het vaak wel maar door de angst om te falen presteren ze beneden hun kunnen. Mensen met faalangst hebben vaak een andere aanpak nodig dan mensen zonder faalangst.

Een erkende faalangst rijschool zoals Rijschool Snel Vooruit in Den Haag is erin gespecialiseerd leerlingen met faalangst zich zeker te laten voelen achter het stuur. Hierbij hoort vaak ook het faalangst examen. Dit is een variant op het normale praktijk examen speciaal voor mensen met faalangst. Het faalangst examen duurt 80 minuten. Daarnaast kan de leerling tijdens het afleggen van het examen time-out’s aanvragen.
Omdat het faalangst examen langer duurt betaal u iets meer.

 

Voordeelpakketten of losse rijlessen?

Naast losse rijlessen in Den Haag biedt Rijschool Snel Vooruit diverse voordeelpakketten aan. Na een kennismaking  kan de rijinstructeur inschatten hoeveel rijlessen u ongeveer nodig heeft. Zo komt u er samen met uw persoonlijke rijinstructeur achter hoeveel autorijlessen u ongeveer nodig zult hebben.

brian-erickson-MpHxPqtR63g-unsplash

Wat anderen zeggen

Yess vandaag mijn Rijbewijs gehaald. Mr. Ali geeft heel goed les, echt een aanrader. Dankjewel voor alles.

A. Nanhoe

Super rijschool voor regio Den Haag/Delft/Rijswijk. Geweldige instructeurs waar je van op aan kan.

C. Voordouw

Super rijschool! Fijne instructeur, alles wordt goed uitlegd! In 1x geslaagd! Dankjewel!

A. Van Zanten

Boek uw gratis proefles