Recensies

Onze klanten willen altijd maar 1 ding; hun rijbewijs halen. En dat uiteraard het liefst zo snel mogelijk en zo voordelig mogelijk. Dat geldt hoogstwaarschijnlijk ook voor u. Kijk wat andere klanten zeggen over Rijschool Snel Vooruit

Recensies

Onze klanten willen altijd maar 1 ding; hun rijbewijs halen. En dat uiteraard het liefst zo snel mogelijk en zo voordelig mogelijk. Dat geldt hoogstwaarschijnlijk ook voor u. Kijk wat andere klanten zeggen over Rijschool Snel Vooruit

Wat anderen zeggen

Yess vandaag mijn Rijbewijs gehaald. Mr. Ali geeft heel goed les, echt een aanrader. Dankjewel voor alles.

A. Nanhoe

Ali is echt een super instructeur. Relaxed, legt goed uit en hielp mij, ondanks mijn faalangst in 1x slagen. Dankjewel Ali!

A. Desiree

Goede rijschool! Mijn dochter in 1 keer geslaagd ☺️

S.K Deters-Bouhuijs

Super rijschool voor regio Den Haag/Delft/Rijswijk. Geweldige instructeurs waar je van op aan kan.

C. Voordouw

Super rijschool! Fijne instructeur, alles wordt goed uitlegd! In 1x geslaagd! Dankjewel!

A. Van Zanten

Super goed ☺️

L. Apostolovic

Super fantastisch rijschool voor regio Den Haag. Ik had een heel leuk ervaring. Geweldige instructeurs allemaal.

D. Apostolovic

Goede rijschool! Ik heb het in 1 keer geslaagd ☺️

S. Chiragali

Super goed ☺️. Ik voelde me direct vertrouwd achter de stuur.

M. Verschoor

Deze meneer was de beste rij-instructeur die ik ooit heb gehad. Hij is erg georganiseerd en maakt een plan voor je. 

K. Jefferson

Ik heb rijles gehad van Ali en vorig jaar in één keer mijn rijbewijs behaald. Ik vond Ali prettig advies gegeven, hij was duidelijk, betrokken en ik wist waar ik stond. De rijlessen heb ik ervaren als erg prettig.

F. Emanuel

Ik heb rijles gehad van Ali en vorig jaar in één keer mijn rijbewijs behaald. Ik vond Ali prettig advies gegeven, hij was duidelijk, betrokken en ik wist waar ik stond. De rijlessen heb ik ervaren als erg prettig.

W. Schravendeel

Mijn zoon heeft hier rijles en is erg enthousiast. Zeer vriendelijk en kundige leraar. Soepel met het plannen van afspraken.

S. Grigorie

Fijne instructeur. Kon na een paar dagen lessen na aanschaf. Legt goed uit en neemt zijn tijd voor.

W. Ataliede

Prima prijs voor beginnende autorijder.

G. Mostert

Top ervaring goede rij instructeur echt een aanrader om hier je auto rijbewijs te halen!!

R. Dresia

Goeie rijschool, ze passen zich goed aan de agenda van de leerling. Toppie!

P. Lemmers

Eerst 40 lessen gedaan bij rijschool tempo, gezakt voor examen. Daarna 20 lessen bij rijschool snel vooruit met instructeur Ali en gelijk geslaagd. Ali is altijd op tijd, belt nooit af en is een vriendelijke instructeur. Aanrader dus!

C. Snel

Bij rijschool Snel Vooruit heb ik met plezier en in één keer mijn rijbewijs gehaald. De instructeur is erg vriendelijk en bekwaam en heeft mij uitstekend voorbereid op het rij-examen en de kilometers daarna!

Christiaan

Snel Vooruit is een zeer plezierig leerbedrijf waar veel kennis in huis is. Hele leuke tijd gehad met Ali, terwijl hij me alle kneepjes van het vak heeft geleerd. Ik mocht zelfs mee met een aantal CBR examens. Het werkte heel erg motiverend om in een korte tijd zoveel leerlingen te zien groeien en zien slagen door Ali. Ik heb eerst bij een andere rijschool mijn stage gedaan, maar ik kan er maar eentje aanprijzen. Voor zowel je rijwebijs, als stage of applicatie alleen maar: Snel Vooruit!

Marcel

Hi Ali,

Ik heb een fijne ervaring opgedaan met de rijlessen bij Ali. Door zijn geduld en zijn rustige en vriendelijke begeleiding is er veel ruimte om te leren en uiteindelijke succeservaring op te doen. Mocht je eigen frustratie oplopen omdat je in jouw eigen ogen voor de zoveelste keer scheef inparkeert of twijfelt of je slingerende fietsers nu wel of niet zult inhalen… Ali laat zich niet gauw gek maken en weet met de nodige dosis humor en rust goed alle stress en spanning te relativeren. Hierdoor vergroot je het vertrouwen in jezelf en ga je uiteindelijk steeds zelfverzekerder rijden. Ook heeft hij meerdere tactieken in huis om je op je gemak te stellen of je juist een duwtje te geven in de goede richting. Ik vind het dus zeker een aanrader en ben zeer blij en gelukkig met het behalen van mijn rijbewijs.

Succes en bedankt Ali.”

Christiaan

Goeie rijschool met heel veel ervaring en goeie recencies. Vriendelijke instructeur, stelt je op je gemak en heeft alle geduld. Echte aanrader. Ik heb me rijbewijs in hele korte tijd gehaald.

Arva

Het is een hele goede rijschool. Altijd vriendelijk. Veel geduld als het gaat om uitleg. Als je moeite met iets hebt, wordt er extra aandacht aan dat besteed. Goede uitleg bij bijzondere verrichtingen. Je kan als de mogelijkheid er is een grapje hier en daar maken en ook een praatje.

Arshaad

Boek uw gratis proefles